Reiniging, peeling, collageen vliesmasker, crème en oog crème

Deze thuis behandeling zorgt voor een (diepte) werking als een chemische peeling zonder bijwerkingen zoals roodheid of droge huid. Integendeel: de aanvullende ingrediënten zorgen dat dergelijke bijwerkingen meteen worden afgezwakt en de huid direct van binnenuit wordt ondersteund en hersteld. Door het intens voedende vliesmasker en hydraterende crème resulteert het onmiddellijk in een mooie frisse huid met een gezonde glow en is voor elk huidtype geschikt.

 

Stap 1. Balancing cleanser

Deze romige, super zachte cleanser op basis van vitamine E en aloë vera ontdoet je huid op milde maar effectieve wijze van vuil, talg en (oog)make-up, terwijl de pH-waarde van je huid na reiniging weer op peil wordt gebracht. Het gebruik van een aparte tonic of lotion is daarmee overbodig. Gebruik: Breng een hoeveelheid ten grootte van een bosbes aan op een vochtige huid. Masseer de cleanser in met je vingertoppen en verwijder het met (lauw)warm water. We raden aan om je huid ’s avonds twee keer te reinigen, omdat deze dan extra vuil is door make-up en luchtverontreiniging.

 

2. Liquid gold ultimate perfecting mask, at home peeling

Het Liquid Gold Ultimate Perfecting Mask heeft dezelfde (diepte)werking als microneedling of een chemische peeling, zonder bijwerkingen zoals roodheid of een droge, (over)gevoelige huid. Integendeel: de aanvullende ingrediënten zorgen dat dergelijke bijwerkingen meteen worden afgezwakt en de huid direct van binnenuit wordt ondersteund en hersteld. Gebruik: Masseer het masker in met je vingertoppen. Hierbij is het gebruikelijk dat je een tinteling voelt in de huid; dat betekent dat de peeling actief is. Laat het masker maximaal 10 minuten intrekken en verwijder het met ruim lauwwarm water.

 

24,95

 

Stap 3. Breng het collageen vliesmasker aan

Gebruik: Laat het collageen vliesmasker 20 minuten intrekken en masseer het overige serum in de huid.

 

Stap 4. Essential Hydration cream

Intens voedende, hydraterende en verzachtende dag-/nachtcrème; rijk aan vitamine E en B5, ginseng, rode alg, peptiden en essentiële vetzuren. Gebruik: Breng de creme aan op gezicht, hals en decolleté.

 

Stap 5. Liquid Gold firming eye cream

Totaalaanpak voor de huid rond de ogen op basis van peptiden, ferulic acid, fruitzuur, niacinamide en pigmentverhelderende en -remmende ingredienten. Gebruik: Breng een kleine hoeveelheid aan op een schone, droge huid. Klop en masseer de creme met je vingertoppen met opwaartse bewegingen in; dit verbetert de doorbloeding en afvoer van vocht en afvalstoffen. Oefen lichte druk uit onder de wenkbrauwen om zware oogleden te liften. Het resultaat is een frisse oogopslag.