Glow Institute

Injectables: Botox en fillers

Een behandeling met Botox of fillers kan jou er frisser of zelfs jonger uit laten zien. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Informatie over Botox en Fillers

Stoor jij je aan fronsrimpels, plooitjes rondom de ogen of lijntjes tussen de wenkbrauwen? Of vertoont jouw gezicht tekenen van veroudering en wil je hier iets aan laten doen? Je kunt dit heel eenvoudig en veilig behandelen met injectables zoals botox en fillers.

Glow Institute is dé huidexpert voor injectables zoals botox en fillers.

Injectables zijn cosmetische behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van botuline toxines (zoals Botox en Bocouture) en fillers (zoals Belotero, Teosyal en Radiesse). Het doel is om rimpels tijdelijk te laten vervagen of verdwijnen, plooien op te vullen en lijnen in het gezicht zachter te maken. De injectables worden door middel van een naald in de huid ingebracht.

Bij Glow Institute streven we naar een persoonlijke benadering, hoge kwalitatieve behandelmethoden, eerlijk advies en natuurlijke resultaten, uitgevoerd in een discreet gelegen behandelruimte.

Waarom zou je voor Glow Institute kiezen?

✓ Intake, eerlijk advies & nazorg
✓ Een natuurlijk en fris resultaat
✓ Uitgevoerd door erkende cosmetische specialisten
✓ Uitsluitend A-klasse kwaliteit injectables
✓ Zeer effectieve behandeling
✓ Kwaliteit en veiligheid staan altijd voorop


Glow Institute

Gratis consult Botox en fillers in Rotterdam

Heb je nog geen ervaring met botox en fillers en vraag je je af of een behandeling wat voor jou is? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend consult. Tijdens zo’n gesprek vertellen we je meer vertellen over onze behandelingswijze en onze behandelmogelijkheden. Uiteraard heb je tijdens dit gesprek uitgebreid de tijd om al je vragen te stellen.  Ook kunt u uw probleemgebieden met de arts bespreken en gaat u naar huis met een eerlijk en op maat gemaakt advies.

Glow Institute

Een jongere uitstraling zonder operatie

Wat is het verschil tussen botox en fillers?

Om te begrijpen wat injectables doen, is het belangrijk om te begrijpen wat er gebeurt met je huid naar mate je ouder wordt. Na verloop van tijd krijgen mensen gezichtslijnen, rimpels en begint de huid ook minder vol uit te zien. Hoeveel rimpels je krijgt, is deels genetisch bepaald, maar wordt grotendeels bepaald door blootstelling aan de zon. Blootstelling aan de zon verzwakt het collageen en het elastische weefsel van de huid, wat verslapping en rimpels veroorzaakt. Door de jaren heen verliest het gezicht ook volume door een natuurlijke afname van bot en vet die optreedt naarmate we ouder worden.

Om de zichtbare effecten van veroudering te helpen minimaliseren, hebben botulinetoxine-injecties en fillers verschillende doelen:

BOTOX
Botulinetoxinen verzachten lijntjes door te voorkomen dat spieren samentrekken als we praten, kauwen of gezichtsuitdrukkingen maken. Dit kan een iets minder geanimeerde blik in het gezicht veroorzaken bij het uiten van emoties, vooral wanneer deze wordt toegediend door iemand die niet goed is opgeleid in de nieuwste technieken.

FILLERS
Fillers maken rimpels glad en helpen "uitgeholde" delen van het gezicht op te vullen, zoals in de wangen waar gezichtsvolume verloren is gegaan tijdens het verouderingsproces. Ze kunnen ook helpen bij het gladstrijken van littekens en dikke lippen.


Injectables zijn populaire behandelingen die uw uiterlijk verbeteren zonder plastische chirurgie te ondergaan, en zijn dus een uitstekende manier om het uiterlijk te verjongen en de tijd terug te draaien.

Als u een behandeling met injectables overweegt, kunnen onze cosmetische artsen samen met u bepalen of u baat zou hebben bij Botox, fillers of beide om uw esthetische doelen te bereiken.

Afspraak maken

De beste huidverbetering voor uw huid

Elke huid is anders en elk huidprobleem ook. Krijgt u met de jaren last van rimpels? Of is uw huid toe aan een boost? Bij Glow Institute bieden wij altijd een passende behandeling voor huidverbetering. Wilt u meer informatie over onze behandelingen? Of liever persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou of heb je nog vragen? Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel ons direct.