Gratis intake & huidanalyse | Gratis parkeren voor de deur | Huidverjongende en huidverbeterende behandelingen

Bridal Glow

75 min - 145 

Reinigen, dieptereiniging, peeling, uitreinigen, wenkbrauwen epileren/waxen, bindweefselmassage, serum infusion spray, het insluizen van werkzame stoffen (ultrasound), collageen lamp, schouder-nekmassage en een afsluitende creme.

Wat houd deze behandeling in?

Om er stralend uit te zien op jouw mooiste dag hebben we speciaal deze zeer uitgebreide behandeling beschikbaar. Na weken van voorbereiding komt de huwelijks dag nu dichtbij en wat is er fijner dan even een ontspan moment terwijl wij er voor zorgen dat je straks op je mooist kan zijn.

De behandeling voor een Bride to be zorgt dat je make-up gedurende dag langer en mooi blijft zitten en je huid straalt!

We starten de behandeling met de hydrofacial. De hydrofacial maakt gebruik van een unieke technologie de hydrodermabrasie, voor het reinigen, peelen, hydrateren en voeden van de huid. Met een intensieve zuigkracht worden poriën diep gereinigd, terwijl de huid wordt gevoed met serums die de diepere huidlagen bereiken. Na deze stappen stimuleren we de huid tot aanmaak van collageen doormiddel van een bindweefselmassage. Hierna beginnen we met het insluizen van werkzame stoffen door het gebruik van ultrasound. Ultrasound zorgt ervoor dat de cellen in beweging worden gebracht doormiddel van pulsen. Doordat de cellen in bewegingen komen, komt er ruimte tussen de cellen waardoor vervolgens het serum dat word ingesluisd tussen de cellen komt te liggen en zich om de cel heen sluit. We sluiten deze behandeling af met de collageen lamp. Deze wetenschappelijk onderbouwde lamp zorgt voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron.  Dit resulteert onmiddelijk in een vollere en gehydrateerde huid met een gezonde glow.

TIP: Boek deze behandeling minimaal 2 weken voor je huwelijksdatum.