BioRePeel TCA peeling

BioRePeel; Dé effectieve TCA peeling zonder downtime

Voor een veelzijdige aanpak van verschillende huidproblemen, waaronder acne, littekens, rosacea, pigmentatie/melasma, huidverslapping, rimpels en vergrote poriën.

BioRePeel - TCA peeling voor gezicht & lichaam

Deze peeling werkt op huidverbetering, met een diepgaande reiniging en hydratatie met als extra optie de Collageenlamp om de algehele huidconditie te optimaliseren. Het resultaat is een zachte en stralende huid, vervaging van fijne lijntjes en rimpels en prachtige glow.

Wat is de BioRePeel?

De ster van deze behandeling is de spraakmakende BioRePeel. Het is dé peeling waar iedereen het over heeft op Instagram, en dat is niet voor niks. De BioRePeel heeft als doel om je huid te verbeteren, net als traditionele chemische peelings. Het verschil zit hem in de ingrediënten, de diepte van de behandeling en de resultaten.

De BioRePeel is een prachtige vorm van TCA-peeling, met biologische en natuurlijke ingrediënten zoals plantenextracten, antioxidanten en enzymen. Door deze wonderlijke werkstoffen dringt de peeling diep in de huid door, waardoor de huidstructuur wordt verfijnd, teint wordt geëgaliseerd en fijne lijntjes verdwijnen. Dit alles terwijl de actieve werkstoffen ook nog eens helpen bij het voorkomen van huidschade door de zon, pigmentatie en acne.

In tegenstelling tot de klassieke TCA-peeling, is de BioRePeel minder agressief en vrijwel geschikt voor iedereen. De BioRePeel geeft je een stralende huid zonder dat er lange hersteltijd nodig is. En het beste van alles is dat je direct na de eerste behandeling al resultaat ziet: een huid met een prachtige glow!

BioRePeel

Dubbele reiniging, korte bindweefsel massage, BioRePeel, afsluitende creme | 30 min | €129

BioRePeel Platina

Dubbele reiniging, korte bindweefsel massage, BioRePeel, nek en schouder massage, Collageen Lamp, afsluitende crème | 60 min | €159

BioRePeel Advanced

Dubbele reiniging, korte bindweefsel massage, BioRePeel, microneedling, nek en schouder massage, collageen lamp, afsluitende crème | 60 min | €195

Waarom kiezen voor de BioRePeel

De BioRePeel is een 35% TCA-peeling die de epidermis kan omzeilen, tot in de dermale laag kan komen en van binnenuit kan werken. Het beste voordeel? Het kan al deze dingen doen, vrijwel ZONDER DOWNTIME OF VERVELLING!

🧪kan op alle delen van het lichaam worden gebruikt
🧪veilig voor alle huidskleuren en huidtypes
🧪fijne lijntjes en rimpels
🧪actieve acne
🧪littekens
🧪grote poriën
🧪melasma
🧪hyperpigmentatie
🧪rosacea
🧪textuur en oneffenheden
🧪doffe huid

Versterk je resultaat

Iedere huid is anders. Dat betekent we elke huid anders moeten behandelen om de mooiste resultaten te krijgen. Daarom kunnen we een behandelplan opstellen helemaal afgestemd op wat jij nodig hebt! Bij deze peeling zit standaard een dieptereiniging, bindweefselmassage en afsluitende crème & serum die het resultaat nog effectiever maakt. Wil je meer? Dan kun je bijvoorbeeld de collageenlamp als optie bijboeken, de peeling in kuurverband aangaan of combineren met microneelding.

Boek voor een persoonlijk advies eventueel voorafgaand een gratis huidanalyse zodat onze specialiste een passend behandelplan voor je op kan stellen.