Vanwege het succes en de groei van Glow Institute zijn wij momenteel op zoek naar een ambitieuze huidspecialiste die ons team wil versterken voor 32 uur per week op locatie in Rotterdam.

Glow is dé huid boutique voor effectieve huidverjongende en huidverbeterende behandelingen.

Bij Glow Institute werken we met geavanceerde apparatuur en producten die in de diepere huidlagen werken om een maximale vertraging in huidverouderingsproces te realiseren. De synergie tussen de producten en apparatuur zorgen voor een maximaal haalbaar resultaat. Onze behandelingen en producten hebben allemaal als doel om de huid zelf aan het werk te zetten.

Ben jij klaar voor een onwijs leuke dynamische baan in een snel groeiende huidkliniek, heb jij minimaal 3 jaar werk ervaring en is huidverjonging en huidverbetering jouw passie?

Kwaliteit en service staan bij ons zeer hoog in het vaandel! Wij doen er alles aan om natuurlijke resultaten te behalen en klanten een verwen moment te geven.

Je zult aan de slag gaan met ons aanbod aan huidverbetering zoals met de hydrofacial, dermaplaning, beauty angel ( collageenlamp), ultrageluid, radiofrequentie, kruidenpeeling en chemische peelings. Wij werken voor huidverbetering met de mooie merken van ALPHA-H en iS Clinical. Make-up van Olcay Gulsen, minerale make-up van Glo en een uitgebreide niche parfum collectie. We hebben een lifestyle afdeling met een mooie home collectie van onder andere Atelier Rebul en The Gift Label.

In je werkzaamheden staat de klant centraal. Met goede communicatieve vaardigheden en inlevingsvermogen kan jij bepalen wat het beste is voor de klant en hoe wij voor de klant het best mogelijke resultaat kunnen bereiken met onze behandelingen en producten.

Je gaat behandelplannen voor hen opstellen en hen begeleiden binnen hun reis naar hun droomhuid. De clientèle ligt gemiddeld tussen de 30 en 55 jaar.

Wat we zoeken

  • Gediplomeerd Schoonheidsspecialiste 'niveau 4'
  • Minimaal 3 jaar werk ervaring
  • 32 uur per week beschikbaar, ook op zaterdagen en 1 avond in de week
  • Ambitieus, proactief en professioneel
  • Service & sales gericht
  • Representatief met oog voor details
  • Passie voor huidverbetering & anti-aging

Wat we bieden

  • Een vooraanstaande huidkliniek met open sfeer en genoeg ruimte voor eigen ideeën.
  • Markt conform salaris + provisie over de verkoop van producten.
  • Persoonlijk carrière begeleiding, trainingen voor alle behandelingen die wij bij Glow Institute aanbieden en mogelijkheid om mee te groeien met het bedrijf.

Lijkt het jou ook leuk om in een stijlvol bedrijf met een groot bereik te werken? Heb jij een enorme passie voor huidverbetering? En wil jij jouw expertise inzetten voor de huidverbetering van onze klanten?

Dan horen wij heel graag van jou met een cv en motivatiebrief naar info@glow-institute.nl t.a.v Marielle van der Reek of bel voor meer informatie naar: 010-8489227