30 minuten - €25
De kosten voor een huidadvies worden verrekend bij aanschaf van producten of een behandeling.
  
Weet wat jouw huid echt nodig heeft. Een passend en deskundig advies afgestemd op jouw huidtype en ontdek je wat jouw huid nodig heeft om te stralen. De kosten voor een huidadvies worden verrekend bij aanschaf van producten of een behandeling.

Wist je dat maar weinig mensen een huidverzorgingsroutine hebben die daadwerkelijk is afgestemd op hun huid? Wij kunnen een zorgvuldige analyse maken van jouw huidconditie en type, waardoorje precies weet waar je aan toe bent.

De conditie van je huid kan door verschillende interne en externe invloeden veranderen. Hormonale veranderingen, ziekte, medicijngebruik, stress, bepaald eten of drinken, roken, je slaappatroon zijn slechts een greep uit de factoren die van invloed zijn op de conditie van je huid.

Naast een analyse van je huid, kijken we daarom ook naar je levenstijl, achtergrond & huidverzorgingsroutine.

Waar kijken we precies naar tijdens een huidanalyse?

We analyseren verschillende lijnen, rimpels en plooien die zich beginnen te vormen naarmate je ouder wordt: Voorhoofdlijnen, fronslijnen, periorbitaal (rond de ogen), nasolabiale plooi (glimlachlijnen) en marionetlijnen (mondhoek)

We kijken naar de gladheid en gelijkmatigheid van de huid door natuurlijke pigmentatie, zoals sproeten en verkleuring op je wangen te bekijken - het gebied dat het meest wordt blootgesteld aan UV- en omgevingsschade.

We kijken naar je glow. Deze wordt meestal beïnvloed door het vochtgehalte, rimpels, poriën, eventuele roodheid en zichtbare vlekken.

We zoeken naar de aanwezigheid van vergrote poriën aan weerszijden van de neus, die kunnen ontstaan ​​door een vette huid, droge plekken, mee-eters of een verslapte huid.

Hierna reinigen we de huid om en worden cremes aangebracht afgestemd op jouw huidtype, om vervolgens het voorgestelde behandelplan vrijblijvend door te nemen.

Deze analyse is ook online mogelijk. Voor een optimaal resultaat hebben we enkele foto’s van je gezicht nodig, genomen in een ruimte met voldoende (natuurlijk) licht en zonder make up.

Zo krijg je passend en deskundig advies afgestemd op jouw huidtype en ontdek je wat jouw huid nodig heeft om te stralen. Als je kiest voor een behandeling nav het consult worden de kosten in mindering gebracht bij je afspraak.

Huidanalyse afspraak maken