60 min - €145
Reinigen, dieptereiniging, peeling, uitreinigen, wenkbrauwen epileren/ waxen, bindweefselmassage, serum infusion spray, het insluizen van werkzame stoffen ( ultrasound), collageenlamp, schouder-nekmassage en een afsluitende creme.

Wat houd deze behandeling in?

Bij de hydrofacial signature glow, de nummer 1 geboekte behandeling maken we gebruik van het effectieve apparaat de hydrofacial.

De hydrofacial maakt gebruik van een unieke technologie de hydrodermabrasie, voor het reinigen, peelen, hydrateren en voeden van de huid ( serum infusion spray). Met een intensieve zuigkracht worden poriën diep gereinigd, terwijl de huid daarna wordt gevoed met serums die de diepere huidlagen bereiken. Na deze stappen stimuleren we de huid tot aanmaak van collageen doormiddel van een bindweefselmassage. Hierna beginnen we met het insluizen van werkzame stoffen door het gebruik van ultrasound. Ultrasound zorgt ervoor dat de cellen in beweging worden gebracht doormiddel van pulsen. Doordat de cellen in bewegingen komen, komt er ruimte tussen de cellen waardoor vervolgens het serum dat wordt ingesluisd tussen de cellen komt te liggen en zich om de cel heen sluit. We sluiten deze behandeling af met de collageen lamp. Deze wetenschappelijk onderbouwde lamp zorgt voor de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron.  Dit resulteert onmiddelijk in een vollere en gehydrateerde huid met een gezonde glow.

TIP: Je kunt bij het boeken van een afspraak extra opties toevoegen om je behandeling uit te bereiden.

Wij passen de behandeling aan qua intensiteit en producten op jouw huidtype en is voor elk huidtype geschikt.

Geschikt voor: Anti-aging: rimpels/ lijntjes, verslappingen, acne, onzuivere huid, pigment, egalisatie huidstructuur, poriestructuur, zon beschadigde & gevoelige huid.

 

Afspraak maken