Ons verhaal is uniek

GLOW INSTITUTE

Glow Institute

Na meer dan 15 ervaring in de beauty branche hebben we in 2020 ons concept gelanceerd waarbij we huidtherapie, innovatieve technologie en eerste klas huidverzorgings producten combineren voor de allerbeste huidverbeterende en huidverjongende behandelingen. 

Een totale beleving waarbij innerlijk welzijn, levenstijl, voeding en huidverbetering gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwde oplossingen samen komen, met als doel jou prachtig te laten stralen.

We bieden met trots onze eigen ontwikkelde behandelingen aan, in een prachtige omgeving, verzorgd door een zeer ervaren team van specialisten. We kijken ernaar uit om u binnenkort te verwelkomen en uw verwachtingen te overtreffen.

Schoonheid

Wij geloven in een versie van schoonheid waarin iedereen de vrijheid heeft om zijn eigen definitie van 'schoonheid' te bepalen op basis van persoonlijke voorkeuren, niet maatschappelijke verwachtingen of een perfect ideaal beeld.

Glow Institute hanteert een wetenschappelijke benadering van huidverzorging, en zijn toegewijd om u kwaliteitsbehandelingen, veilige producten en natuurlijke resultaten te bieden.

Wij streven er dan ook naar jou te helpen de beste versie van jezelf en jou huid te bereiken.

Missie

Onze missie is de schoonheid en het vertrouwen van onze klanten te vergroten door gebruik te maken van de innoverende gezichts- en lichaamsverzorgingen waarbij we producten gebruiken met kwalitatieve ingrediënten die de natuurlijke kracht van onze huid benut.

Daarom kiezen wij uitsluitend voor vooruitstrevende merken met schone en innovatieve formules, die respect hebben voor mens en milieu.

Wij zijn toegewijd u een volledige huidverzorgings oplossing te bieden die uw huid op natuurlijke wijze behandelt, corrigeert en verrijkt.

Omdat we oprecht geven om uw huid.

Persoonlijk

We staan bekend om onze persoonlijke benadering en exclusieve werkmethodes. Om het resultaat te optimaliseren wordt er samen met de specialist gekeken naar welke behandeling aansluit op uw huidige wensen en behoeften. 

Op basis hiervan maken een persoonlijk behandelplan waarin we bij zowel schoonheids- als cosmetische handelingen altijd eerlijk advies zullen geven.

Bij ons hoef je niet al je huidige producten te vervangen of meer botox/fillers af te nemen.

Wij leveren eerlijk maatwerk dat draait om jou!

Rust

Binnen ons holistische concept, bieden we naast huidverzorging en huidverbetering ook een stuk ontspanning. Ontspanning is immers minstens zo belangrijk voor de huid omdat alleen dan de huid werkelijk kan herstellen en zelfs verbeteren.

Van de ontvangstruimte tot de behandelkamers, alles is zo ingericht dat jij je thuis voelt en heerlijk kan ontspannen.

Even een momentje alleen voor jezelf. Weg van alles.

Huidverbetering

Welke resultaten kan je verwachten?

  • Zachte en soepele huid
  • Verbeterd vochtgehalte in de huid
  • Fijnere poriën en een beter huidbeeld
  • Vermindering van rimpeltjes in gezicht en decolleté
  • Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken
  • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
  • Ontspanning en goede gezondheid

Het enige wat u hoeft te doen? Genieten!

Team

Onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten verstaan hun vak en zijn specialist op het gebied van cosmetische huidzorg. We beseffen ons dat uw huidconditie veel impact kan hebben op de kwaliteit van leven en daarom is alleen het beste goed genoeg voor ons.  Wij zien, luisteren, voelen, analyseren en behandelen met een persoonlijke touch.

Dankzij ons team, ervaring en samenwerkingen kunnen wij u kwaliteit bieden. We vinden het dan ook belangrijk echt iets voor onze klanten te kunnen betekenen.

U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en persoonlijk consult. Let’s Glow!

Contact us