Welkom bij Glow Institute

Ons verhaal is uniek. Na meer dan 15 ervaring in de beauty branche hebben we in 2020 ons concept gelanceerd waarbij we huidtherapie, innovatieve technologie en eerste klas huidverzorgings producten combineren voor de allerbeste huidverbeterende en huidverjongende behandelingen.  Een totale beleving waarbij innerlijk welzijn, levenstijl en huidverbetering gebaseerd op wetenschapplijke onderbouwde oplossingen samen komen, met als doel jou prachtig te laten stralen.

Wij geloven in een versie van schoonheid waarin iedereen de vrijheid heeft om zijn eigen definitie van 'schoonheid' te bepalen op basis van persoonlijke voorkeuren, niet maatschappelijke verwachtingen of een perfect ideaal beeld. Wij streven er dan ook naar jou te helpen de beste versie van jezelf en jou huid te bereiken. Wij geloven in een wetenschappelijke benadering van huidverzorging, en zijn toegewijd om u kwaliteitsbehandelingen, veilige producten en echte resultaten te bieden.

Onze missie is de schoonheid en het vertrouwen van onze klanten te vergroten door gebruik te maken van de innoverende gezichts- en lichaamsverzorgingen en producten van superieure kwaliteit.

Daarbij kiezen wij uitsluitend voor vooruitstrevende merken met schone en innovatieve formules, die respect hebben voor mens en milieu.

Onze aanpak

We staan bekend om onze persoonlijke benadering en exclusieve werkmethodes. Om het resultaat te optimaliseren wordt er samen met de specialist gekeken naar welke behandeling aansluit op uw huidige wensen en behoeften.  Op basis hiervan maken een persoonlijk behandelplan waarin we bij zowel schoonheids- als cosmetische handelingen altijd eerlijk advies zullen geven. Bij ons hoef je niet al je huidige producten te vervangen of meer botox/fillers af te nemen. Wij leveren eerlijk maatwerk.

Binnen ons holistische concept, bieden we naast huidverzorging en huidverbetering ook een stuk ontspanning. Ontspanning is immers minstens zo belangrijk voor de huid omdat alleen dan de huid werkelijk kan herstellen en zelfs verbeteren.

Welke resultaten kan je verwachten?

  • Zachte en soepele huid
  • Verbeterd vochtgehalte in de huid
  • Fijnere poriën en een beter huidbeeld
  • Vermindering van rimpeltjes in gezicht en decolleté
  • Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken
  • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
  • Ontspanning en goede gezondheid

Het enige wat u hoeft te doen? Genieten!

Het team

Onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten verstaan hun vak en zijn specialist op het gebied van cosmetische huidzorg. Wij zien, luisteren, voelen, analyseren en behandelen met een persoonlijke touch. We beseffen ons dat uw huidconditie veel impact kan hebben op de kwaliteit van leven en daarom is alleen het beste goed genoeg voor ons.  

Dankzij ons team, ervaring en samenwerkingen, gecombineerd met wetenschappelijk onderzoek kunnen wij u steeds beter dienen. We vinden het belangrijk echt iets voor mensen te kunnen betekenen.

U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een vrijblijvend en persoonlijk consult.

Let’s GLOW!