Media Overzicht

Succesvolle huidkliniek opent in Oostvoorne

Na het overweldigende succes van deze eerste locatie, breidt Glow Institute nu uit naar Oostvoorne om de moderne behandelmethodes  naar een breder publiek te brengen. Dankzij de beproefde behandelmethoden is er al een succesvolle kliniek in Rotterdam, waar liefhebbers vanuit heel Nederland naartoe reizen voor de meest vooruitstrevende huidbehandelingen.

Schoonheidssalon Glow Institute in Rotterdam

De salon aan de Lusthofstraat 80c is maar liefst 200m2. In dit pand vind je vijf comfortabele  behandelruimtes, een juicebar én een groot assortiment huid en beauty producten. Bij Glow Institute kun je terecht voor moderne huidbehandelingen zoals je deze nooit eerder hebt meegemaakt.

De hemel voor je huid: dit is het nieuwe Glow Institute

Rotterdam is een prachtige schoonheidssalon rijker: Glow Institute. In dit beautywalhalla draait alles om jouw huid. Naast vijf behandelruimtes vind je in de nieuwe salon ook een lunchbar, sapjes, een beautyafdeling met onder andere de producten van Olcay Gulsen. Daarnaast kun je in Glow Institute ‘skingymmen’, een soort van workout voor je huid.

Starters in de beautybranche: Mariëlle van der Reek

Mariëlle van der Reek is de trotse eigenaresse van Glow Institute. Nadat zij een paar jaar aan haar concept had gewerkt heeft ze zich in november 2020 ingeschreven bij de KvK. “1 februari stond mijn huid boutique Glow klaar om de deuren voor het eerst te openen maar het was wachten op het besluit van de overheid,” vertelt Mariëlle. Lees verder

Glow Institute opens in Rotterdam

Glow Institute has opened a beauty salon at the Lusthofstraat in Kralingen. It has five state-of-the-art treatment rooms, a juice and lunch bar, a wide range of the latest skin and beauty products, a beauty bar with Olcay Gulsen products, and a flagship store of the revolutionary SKNGM.

 Glow Institute breidt uit naar Oostvoorne

Na het succes van de eerste locatie in Rotterdam, breidt Glow Institute nu uit om de moderne behandelmethodes  naar een breder publiek te brengen. De opening was afgelopen zaterdag. "Ons doel is om een ontspannen en gastvrije omgeving te creëren waar klanten kunnen genieten van hoogwaardige behandelingen en persoonlijke aandacht, waardoor ze blij en stralend de deur uitgaan”, zegt eigenaresse Mariëlle .