60 min - €125

Reinigen, dieptereiniging, peeling, uitreinigen, wenkbrauwen epileren/waxen, bindweefselmassage, insluizen van werkzame stoffen( ultrasound) of collageenlamp, schouder-nekmassage en een afsluitende creme.

 

Wat houd deze behandeling in?

Bij de Glow behandeling maken we gebruik van het effectieve apparaat de hydrofacial.

De hydrofacial maakt gebruik van een unieke technologie de hydrodermabrasie, voor het reinigen, peelen, hydrateren en voeden van de huid( serum infusion spray). Met een intensieve zuigkracht worden poriën diep gereinigd, terwijl de huid wordt gevoed met serums die de diepere huidlagen bereiken. Na deze stappen stimuleren we de huid tot aanmaak van collageen doormiddel van een bindweefselmassage. Als afsluiter van de behandeling beginnen we met het insluizen van werkzame stoffen door het gebruik van ultrasound. Ultrasound zorgt ervoor dat de cellen in beweging worden gebracht doormiddel van pulsen. Doordat de cellen in bewegingen komen, komt er ruimte tussen de cellen waardoor vervolgens het serum dat word ingesluisd tussen de cellen komt te liggen en zich om de cel heen sluit. Dit resulteert onmiddellijk in een mooie gehydrateerde huid en een gezonde glow.

TIP: Je kunt bij het boeken van een afspraak extra opties toevoegen om je behandeling zelf samen te stellen

 

Wij passen de behandeling aan qua intensiteit en producten aan op jouw huidtype en is voor elk huidtype geschikt.

Geschikt voor: Anti-aging: rimpels/ lijntjes, Verslappingen, Acne, Onzuivere huid, Pigment, Egalisatie huidstructuur, poriestructuur, Zon beschadigde & gevoelige huid.

*verschil met de Signature & Secret Glow is dat we bij deze behandeling GEEN gebruik maken van RF- Lifting ( Radio- Frequentie) wat voor een liftend resultaat zorgt.

 Afspraak maken