Meet the team

Mogen we ons even voorstellen

Wij zijn Mariëlle, Jana, Isabelle, Olinde, Esther, Jada en Wendy. Allemaal met een verschillende achtergrond en specialisatie. We stellen onszelf graag aan je voor!

EIGENARESSE & huidspecialist

Mariëlle

Mariëlle begon in 2020 met Glow Institute aan huis met één behandelruimte. Na een geweldig eerste jaar heeft zij de stap gezet en is met Glow verhuisd naar de huidige locatie aan de Lusthofstraat in Rotterdam. "We hebben een enorme groei doorgemaakt en wat een team hebben we nu! We hebben inmiddels maar liefst vier behandelruimtes in gebruik en openen binnenkort een tweede locatie in Oostvoorne.

Mijn passie ligt bij anti-aging, oftewel het gezond en jeugdig houden van de huid. Mijn absolute favoriet is de Signature Glow-behandeling omdat deze op alle huidlagen werkt. Hiermee verstevigen, hydrateren en liften we de huid, waardoor het dé anti-aging behandeling van Glow is. Als het om producten gaat, zijn het Active Peel System en het Retinol Serum van iS Clinical mijn absolute go-to's. Deze zorgen voor een stralende en gezonde Glow.

Wat mijn werk zo speciaal maakt, zijn de geweldige resultaten en het persoonlijke contact. Die maken het werk zo leuk en de moeite waard!"

huidspecialist & student huidtherapie

Jana

Jana is huidspecialist bij Glow Institute en student huidtherapie. "Mijn werk is niet alleen mijn passie, het is ook een van mijn grootste hobby's! Mijn specialiteit is bindweefselmassages en medisch-cosmetische behandelingen. Momenteel volg ik een deeltijdstudie in huidtherapie omdat ik zowel de cosmetische als de medische kant van de huid interessant vind.

Het leukste aan mijn werk vind ik om mensen te helpen met hun onzekerheden en ze letterlijk en figuurlijk kan laten stralen. Samen een behandeltraject aangaan en huidproblemen effectief oplossen. Verschillende personen ontmoeten met ieder een eigen uniek verhaal en huid(probleem).

Mijn favoriete behandeling wisselt nog wel eens. Ik vind vooral de afwisseling leuk en in mijn opzicht geeft dat ook vaak het beste resultaat voor een huid. Zo vind ik bindweefsel massages, chemische peelings en microneedling een hele mooie combinatie voor veel huidtypes!

Als ik slechts één product zou mogen gebruiken, zou ik kiezen voor een dagcrème met SPF. En wat betreft actieve ingrediënten ben ik dol op het vitamin B serum van Alpha-H, deze is breed inzetbaar. Ik zelf gebruik hem om onzuiverheden en talg te controleren."

Medisch huidspecialist

Olinde

Olinde is medisch huidspecialist bij Glow Institute. "Na tien jaar in de huidverbeteringsbranche te hebben gewerkt, heb ik me gespecialiseerd in hormonale acne, pigmentatie, buccal en bindweefselmassage. Ook vind ik het leuk om me bezig te houden met de socials, een leuke combinatie!

Het leukste aan mijn vak vind ik dat ik mensen kan helpen met hun huid gezonder te maken. Het precies uitzoeken wat iemands huid nodig heeft en daar de resultaten van terug zien.

Mijn favoriete behandelingen zijn de Secret Glow en Instant Glow. Secret Glow omdat we daarin met onze nieuwste aanwist iS Clinical werken met de hoogsthaalbare ingrediënten. De Instant Glow omdat we daar extra focussen op collageen en versteviging met collageenpads en bindweefsel. Daarnaast ben ik helemaal fan van de Reparative Emulsion van iS Clinical omdat deze werkt op herstel van je DNA door Extremozyme."

huidspecialist

Esther

Dit is Esther, huidspecialist bij Glow Institute. "Ik ben 32 jaar werkzaam als schoonheidsspecialist en nu ruim een jaar als huidspecialist bij Glow Institute. Een gloednieuwe salon met alle behandelingen en apparatuur waar een schoonheidsspecialiste van droomt. In een team waar iedereen tot zijn recht komt.

Een behandeltraject aangaan met een klant vind ik een mooi onderdeel van mijn vak. Microneedling, Skngym combineren met bindweefselmassage en peelingen zijn prachtige behandelingen om de gezonde huid verder te verjongen.

Mijn streven is om iedereen met een ontspannen gevoel, vol energie en een gezonde huid met een mooie glow de deur uit laten gaan. Iedere huid is anders en daarom kunnen de behandelingen verschillen, wij passen deze waar nodig aan op de conditie van de huid en de wensen van de klant.

Een goed advies voor thuis is super belangrijk om de huid gezond te krijgen. Mijn favoriete producten: APLHA-H hyaluronic8, vitamine E serum, Liquid Gold lotion en iS Clinical Extreme protection spf 40 dagcrème."

Medisch huidspecialist

Isabelle

Isabelle is medisch huidspecialist bij Glow Institute. "Ik heb me gespecialiseerd in acne, pigment en bindweefsel, maar ik help je graag bij elk huidprobleem, evenals ontspanning en een moment voor jezelf. Het leukste aan mijn werk vind ik het omgaan met mensen. Het geeft me veel voldoening om mensen te helpen bij het oplossen van hun huidproblemen en hen met een glimlach te zien vertrekken. Geen enkele dag is hetzelfde en elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

Mijn favoriete behandeling is de Secret Glow. Daarnaast ben ik dol op de Golden Haze Oil van Alpha-H, omdat het de huid 's avonds goed voedt en rijk is aan omega 3/6 en 9.

beauty advisor & huidspecialist

Jada

Dit is Jada en sinds 2022 werk zij met veel plezier bij Glow Institute als gastvrouw. Tevens heeft ze net haar opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond en kan ze niet wachten om zelf ook behandelingen te gaan geven.

"Of je op zoek bent naar een cadeau, een afspraak wilt maken, persoonlijk make-up advies nodig hebt of gewoon zin hebt in een lekker kopje koffie, ik help je graag met alles wat je nodig hebt. Daarnaast zorg ik er ook voor dat de winkel altijd netjes & schoon is en draai ik zo’n 5 wasjes per dag haha!

Het is mijn doel om klanten te helpen en met een grote glimlach de deur uit te zien gaan. Ik vind het belangrijk om hen de best mogelijke service te bieden en skincare advies te geven.

Mijn favoriete product bij Glow Institute is het "Active Serum" van iS Clinical. Ik heb last van hormonale acne op mijn rug en dit product helpt om de ontstekingen te verminderen en de poriën te verkleinen. Mijn favoriete behandeling is de "Instant Glow" vanwege het prachtige resultaat dat het direct oplevert. Om de paar weken onderga ik een peeling op mijn rug om post-inflammatoire hyperpigmentatie (de rode vlekjes die achterblijven na puistjes) te verminderen. Ik ben erg tevreden met het resultaat tot nu toe."

Marketing & Brand manager

Wendy

Wendy is Marketing & Brand manager bij Glow Institute. "Ik ben 15 jaar geleden begonnen als Grafisch Vormgever en werk inmiddels tien jaar in de beauty branche, waar ik mijn creativiteit helemaal in kwijt kan.

Wat mijn werk zo leuk maakt? Elke dag is anders. Daarnaast ben ik nooit uitgeleerd en is het een feestje om met ons team Glow te zien en doen groeien. We horen regelmatig van onze klanten dat de tijd en aandacht die we in onze marketing stoppen ook echt gewaardeerd wordt... zó leuk!

Mijn favoriete product is het Super Advanced Serum van iS Clinical, omdat ik snel last heb van pigment- en rode vlekjes. Sinds ik dit serum gebruik, ziet mijn huid er egaler en stralender uit! Mijn favoriete behandeling is de Signature Glow, speciaal gericht op anti-aging.

Heb je (huid)vragen of andere dingen die je graag voorbij ziet komen op onze socials? Stuur mij dan gerust een bericht: wendy@glow-institute.nl"

Afspraak maken bij één van onze specialisten?