Gratis huidanalyse | Gratis parkeren | Huidverjongende en huidverbeterende behandelingen | Klanten beoordelen ons gemiddeld met 5 ☆ !

Mesotherapie injection | De natuurlijke filler

Nieuwe: Mesotherapie injection; de natuurlijke filler!

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van huidverbetering. Maar wat is mesotherapie injection en hoe werkt het?

Met Mesotherapie breng je 5 micro injecties in het huidoppervlak tegelijk op een diepte van 0,25mm in de diepere lagen van de huid. Deze injecties bevatten een combinatie van vitamines, mineralen en andere componenten die van nature in de huid voorkomen, zoals hyaluronzuur dat met de leeftijd afneemt.

Door werkstoffen direct dieper in de huid te brengen worden je cellen in de diepere lagen van de huid geactiveerd om aan het werk te gaan en krijgen de cellen optimale voeding om te kunnen presteren. Vanuit de diepere lagen in de huid kan de cel die gezonder is geworden en meer volume heeft gekregen langzaam naar de oppervlakte komen. Hierdoor ontstaat er van binnenuit een sterkere en gezondere huidcellen laag, waardoor de huid in betere conditie raakt, minder rimpels vertoont, meer stevigheid heeft en straalt.

Voor deze 5 micro injecties in de huid werken we met de nieuwste, meest resolutionaire apparatuur. Volledig gecertificeerd en geautomatiseerd. Glow Institute is een van de eerste klinieken in Nederland die werkt met deze techniek.

De werkstoffen die we inzetten zijn de zogenoemde pharma cosmeceuticals, met high-end werkstoffen die op medisch niveau zijn ontwikkeld om nog dieper in de huid te komen en meer resultaat in de cellen te bereiken. Afhankelijk van jouw wensen bepalen we welke ampullen, of combinatie van ampullen die we inzetten.

Voor het beste resultaat adviseren we verschillende  Mesotherapie Injection  behandelingen uit te laten voeren om meerdere momenten van voeding en activatie te kunnen realiseren. 

Boek de Secret Glow of Exclusive Glow voor een mesotherapie behandeling.