Alpha-H

ALPHA-H is een professioneel merk en meervoudig award winning merk uit Australië dat zich specifiek richt op huidverbetering. Alpha- H werkt uitsluitend met hoge percentage’s van de door dermatologen meest gewaardeerde ingredienten zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en Vitamine A, B, C en E. DE speciale formuleringstechnologie garandeert dat zij tot in de diepere gelegen huidlagen worden gebracht en zo van binnenuit zorgen voor huidverbetering. De rode draad in de gehele lijn is het glycolzuur (fruitzuur). Fruitzuren worden ook wel alfa hydroxy zuren genoemd; wat meteen de naam ALPHA-H verklaard.

De producten hebben een uitzonderlijke werking en resultaat op het gebied van pigmentvlekken, melasma, acne, grove poriën, dehydratatie, een verdikte (rokers)huid of een vale, ongelijkmatige teint. Met ALPHA-H ga je voor huidverbetering, zonder je huid overmatig te stimuleren of irriteren; het is zelfs geschikt voor de gevoelige huid.

 

Atelier Rebul

Al bijna 125 jaar is Atelier Rebul dé expert op vlak van parfums, huid- en lichaamsverzorging. Atelier Rebul combineert farmaceutische kennis met essentiële Arabische oliën en kiezen er bewust voor dat alle producten van natuurlijke oorsprong en parabeenvrij zijn. Gedurende meer dan een eeuw specialiseert Atelier Rebul zich in sublieme formules om aan de hoogste eisen van jouw individuele behoeften te voldoen.

   

Olcay Gulsen Beauty

 

Dyotics Brow Henna x Mrs Highbrow