Meet the team

Mogen we ons even voorstellen

Wij zijn Mariëlle, Jana, Isabelle, Olinde, Esther, Jada, Wendy, Benthe, Chantal en Ayleen. Allemaal met een verschillende achtergrond en specialisatie. We stellen onszelf graag aan je voor!

EIGENARESSE & huidspecialist

Mariëlle

Mariëlle begon in 2020 met Glow Institute aan huis met één behandelruimte. Na een geweldig eerste jaar heeft zij de stap gezet en is met Glow verhuisd naar de huidige locatie aan de Lusthofstraat in Rotterdam. "We hebben een enorme groei doorgemaakt en wat een team hebben we nu! We hebben inmiddels maar liefst vier behandelruimtes in gebruik en openen binnenkort een tweede locatie in Oostvoorne.

Mijn passie ligt bij anti-aging, oftewel het gezond en jeugdig houden van de huid. Mijn absolute favoriet is de Signature Glow-behandeling omdat deze op alle huidlagen werkt. Hiermee verstevigen, hydrateren en liften we de huid, waardoor het dé anti-aging behandeling van Glow is. Als het om producten gaat, zijn het Active Peel System en het Retinol Serum van iS Clinical mijn absolute go-to's. Deze zorgen voor een stralende en gezonde Glow.

Wat mijn werk zo speciaal maakt, zijn de geweldige resultaten en het persoonlijke contact. Die maken het werk zo leuk en de moeite waard!"

huidspecialist & student huidtherapie

Jana

Jana is huidspecialist bij Glow Institute en student huidtherapie. "Mijn werk is niet alleen mijn passie, het is ook een van mijn grootste hobby's! Mijn specialiteit is bindweefselmassages en medisch-cosmetische behandelingen. Momenteel volg ik een deeltijdstudie in huidtherapie omdat ik zowel de cosmetische als de medische kant van de huid interessant vind.

Het leukste aan mijn werk vind ik om mensen te helpen met hun onzekerheden en ze letterlijk en figuurlijk kan laten stralen. Samen een behandeltraject aangaan en huidproblemen effectief oplossen. Verschillende personen ontmoeten met ieder een eigen uniek verhaal en huid(probleem).

Mijn favoriete behandeling wisselt nog wel eens. Ik vind vooral de afwisseling leuk en in mijn opzicht geeft dat ook vaak het beste resultaat voor een huid. Zo vind ik bindweefsel massages, chemische peelings en microneedling een hele mooie combinatie voor veel huidtypes!

Als ik slechts één product zou mogen gebruiken, zou ik kiezen voor een dagcrème met SPF. En wat betreft actieve ingrediënten ben ik dol op het vitamin B serum van Alpha-H, deze is breed inzetbaar. Ik zelf gebruik hem om onzuiverheden en talg te controleren."

Medisch huidspecialist

Olinde

Olinde is medisch huidspecialist bij Glow Institute. "Na tien jaar in de huidverbeteringsbranche te hebben gewerkt, heb ik me gespecialiseerd in hormonale acne, pigmentatie, buccal en bindweefselmassage. Ook vind ik het leuk om me bezig te houden met de socials, een leuke combinatie!

Het leukste aan mijn vak vind ik dat ik mensen kan helpen met hun huid gezonder te maken. Het precies uitzoeken wat iemands huid nodig heeft en daar de resultaten van terug zien.

Mijn favoriete behandelingen zijn de Secret Glow en Instant Glow. Secret Glow omdat we daarin met onze nieuwste aanwist iS Clinical werken met de hoogsthaalbare ingrediënten. De Instant Glow omdat we daar extra focussen op collageen en versteviging met collageenpads en bindweefsel. Daarnaast ben ik helemaal fan van de Reparative Emulsion van iS Clinical omdat deze werkt op herstel van je DNA door Extremozyme."

Medisch huidspecialist

Isabelle

Isabelle is medisch huidspecialist bij Glow Institute. "Ik heb me gespecialiseerd in acne, pigment en bindweefsel, maar ik help je graag bij elk huidprobleem, evenals ontspanning en een moment voor jezelf. Het leukste aan mijn werk vind ik het omgaan met mensen. Het geeft me veel voldoening om mensen te helpen bij het oplossen van hun huidproblemen en hen met een glimlach te zien vertrekken. Geen enkele dag is hetzelfde en elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee.

Mijn favoriete behandeling is de Secret Glow. Daarnaast ben ik dol op de Golden Haze Oil van Alpha-H, omdat het de huid 's avonds goed voedt en rijk is aan omega 3/6 en 9.

beauty advisor & huidspecialist

Jada

Dit is Jada en sinds 2022 werk zij met veel plezier bij Glow Institute als gastvrouw. Tevens heeft ze net haar opleiding tot schoonheidsspecialiste afgerond en kan ze niet wachten om zelf ook behandelingen te gaan geven.

"Of je op zoek bent naar een cadeau, een afspraak wilt maken, persoonlijk make-up advies nodig hebt of gewoon zin hebt in een lekker kopje koffie, ik help je graag met alles wat je nodig hebt. Daarnaast zorg ik er ook voor dat de winkel altijd netjes & schoon is en draai ik zo’n 5 wasjes per dag haha!

Het is mijn doel om klanten te helpen en met een grote glimlach de deur uit te zien gaan. Ik vind het belangrijk om hen de best mogelijke service te bieden en skincare advies te geven.

Mijn favoriete product bij Glow Institute is het "Active Serum" van iS Clinical. Ik heb last van hormonale acne op mijn rug en dit product helpt om de ontstekingen te verminderen en de poriën te verkleinen. Mijn favoriete behandeling is de "Instant Glow" vanwege het prachtige resultaat dat het direct oplevert. Om de paar weken onderga ik een peeling op mijn rug om post-inflammatoire hyperpigmentatie (de rode vlekjes die achterblijven na puistjes) te verminderen. Ik ben erg tevreden met het resultaat tot nu toe."

Medisch huidspecialist

Chantal

Chantal is medisch huidspecialist in ons filiaal in Oostvoorne en inmiddels al 13 jaar werkzaam in het vak. "Ik ben gespecialiseerd in bindweefselmassage, acne behandelingen en pigmentatie.

Al van jongs af aan wist ik dat ik schoonheidsspecialiste wilde worden. Ik vind het heerlijk om mensen in de watten te leggen en huidverbeterende resultaten te behalen.

Ik zie het als een uitdaging om voor iedere huid een passend behandelplan en product advies te maken zodat we samen op weg kunnen naar een stralende huid."

Front- en Backoffice Manager & Huidspecialist

Benthe

Benthe, Front- en Backoffice Manager én Huidspecialist bij Glow Institute, brengt meer dan tien jaar ervaring binnen de branche met zich mee. Met een passie voor huidverbetering die al vroeg begon, heeft ze haar vaardigheden verfijnd door te werken bij verschillende cosmeticahuizen en instituten binnen de Randstad. Haar expertise is gebaseerd op een diepgaande fascinatie voor de synergie tussen voeding, levensstijl en huidverbetering.

Bij Glow Institute streeft Benthe ernaar haar klanten bewust te maken van natuurlijke veroudering en hen te begeleiden naar een gezonde huid met de juiste producten en behandelingen. Haar favoriete product, het Liquid Gold Reboot Serum van Alpha-H met 14% glycolzuur en 1% retinol, is een echte multitasker die de huidstructuur, pigment en fijne lijntjes aanpakt!

Naast haar passie voor de huid, is Benthe ook een commerciële duizendpoot. Ze heeft zichzelf voortdurend doorontwikkeld door het volgen van diverse studies, wat ervoor heeft gezorgd dat ze nu de front- en backoffice management taken op zich neemt. Hierdoor weet ze de klantbeleving en operationele processen naadloos op elkaar af te stemmen, wat resulteert in een optimale service voor alle klanten van Glow Institute!

Marketing & Brand manager

Wendy

Wendy is de Marketing- en Brandmanager bij Glow Institute.

"Ik ben mijn carrière gestart als Grafisch Vormgever 15 jaar geleden en werk nu al meer dan tien jaar in de beautybranche, waar ik mijn creativiteit volledig kan uiten.

Wat mijn werk zo boeiend maakt? Geen enkele dag is hetzelfde. Bovendien ben ik nooit uitgeleerd en is het fantastisch om samen met ons team Glow te zien groeien. Klanten waarderen de tijd en aandacht die we aan onze marketing besteden, en dat is geweldig om te horen. Achter de schermen werken we voortdurend aan verbeteringen en vernieuwingen, en ik kan je alvast verklappen dat er nog veel leuke dingen aan gaan komen!

Mijn favoriete producten zijn het Super Advanced Serum van

iS Clinical, de Extreme Protect SPF 40 en de Melting Moments van ALPHA-H. Mijn favoriete behandeling is de Signature Glow, die specifiek gericht is op anti-aging."

Heb je (huid)vragen of andere dingen die je graag voorbij ziet komen op onze socials? Stuur mij dan gerust een bericht: wendy@glow-institute.nl"

Cosmetisch arts

Drs. Ayleen

(BIG 09914966101, MD, NVCG A-lid)

Ayleen The behaalde in 2011 cum laude haar geneeskundediploma aan de Erasmus Universiteit en specialiseerde zich daarna tot (interventie)radioloog. Gedreven door haar passie voor esthetiek heeft zij zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot cosmetisch arts, gespecialiseerd in injectables met botulinetoxine, fillers en skinboosters. Ze streeft naar een natuurlijk resultaat en geeft eerlijk advies met een persoonlijk behandelplan. Haar motto is: blijf trouw aan jezelf.

Echografie in Cosmetische Behandelingen
Dankzij haar achtergrond in interventieradiologie en cosmetische geneeskunde heeft zij zich gespecialiseerd in het gebruik van echografie bij cosmetische behandelingen. Dit stelt haar in staat behandelingen veilig en nauwkeurig uit te voeren, waardoor de kans op blauwe plekken en weefselschade vermindert. Daarnaast kunnen (verkeerd) geplaatste fillers in beeld worden gebracht en gericht opgelost. Ayleen is ook trainer bij Bo-medical en geeft onderwijs aan cosmetisch artsen over het gebruik van echografie.

huidspecialist

Esther

Dit is Esther, huidspecialist bij Glow Institute. "Ik ben 32 jaar werkzaam als schoonheidsspecialist en nu ruim een jaar als huidspecialist bij Glow Institute. Een gloednieuwe salon met alle behandelingen en apparatuur waar een schoonheidsspecialiste van droomt. In een team waar iedereen tot zijn recht komt.

Een behandeltraject aangaan met een klant vind ik een mooi onderdeel van mijn vak. Microneedling, Skngym combineren met bindweefselmassage en peelingen zijn prachtige behandelingen om de gezonde huid verder te verjongen.

Mijn streven is om iedereen met een ontspannen gevoel, vol energie en een gezonde huid met een mooie glow de deur uit laten gaan. Iedere huid is anders en daarom kunnen de behandelingen verschillen, wij passen deze waar nodig aan op de conditie van de huid en de wensen van de klant.

Een goed advies voor thuis is super belangrijk om de huid gezond te krijgen. Mijn favoriete producten: APLHA-H hyaluronic8, vitamine E serum, Liquid Gold lotion en iS Clinical Extreme protection spf 40 dagcrème."

Afspraak maken bij één van onze specialisten?