GLow Institute

Welcome Beauty!

Claim nu je korting en boek direct je afspraak

Welcome Beauty Behandeling

Ben je voor het eerst bij Glow Institute? Boek dan de Welcome Beauty behandeling! Je betaalt nu slechts €115 voor een zeer uitgebreide behandeling t.w.v. €145, afgestemd op jouw huid. Je mag hier als nieuwe klant eenmalig gebruik van maken!

Wat houdt deze behandeling in:

Met deze behandeling leggen we jou echt in de watten en laten we je kennis maken met de wereld van Glow Institute.

✅ Reinigen van de huid en het verwijderen van oneffenheden.
✅ Een peeling voor aanmaak van een nieuwe huidlaag met gezonde cellen.
✅ Bindweefsel massage gericht op verjonging van de huid en afvoeren van afvalstoffen.
✅ Bevorderen van de bloedcirculatie met hoog frequente geluidsgolven (Ultrageluid) waardoor de huidspieren worden versterkt en ruimte tussen de cellen komt waardoor voedende werkstoffen dieper kunnen doordringen in de huid.
✅ Aanbrengen van actieve werkstoffen diep in je huid. De werking van de actieve werkstoffen houdt geruime tijd aan en geven de huid een mooie glow.
✅ Gezichtsmasker met actieve werkstoffen waardoor de cellen in de huid een enorme hydratatie boost krijgen en aanmaak van collageen gestimuleerd wordt.
✅ Schouder/nek massage
✅ Verjongen de huid op natuurlijke manier met een collageen lichtspectrum wat door de huidcellen wordt opgenomen en lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron bevorderd.
✅ Afsluitende verzorging.

A glowing skin is always in!

Glow Institute

Nieuwsgierig?
Beauty gaat om zoveel meer dan dure producten of het merk op een flesje. Het gaat om jou. Om hoe jij je voelt, van binnen en van buiten. Om de gezondheid van onder andere jouw huid, maar ook van jouw geest. Wij geloven dat een mooie huid een diep vertrouwen stimuleert dat de innerlijke schoonheid versterkt en bij draagt aan wat je uitstraalt.

Door jezelf af en toe te verwennen ga je ongetwijfeld fijner in het leven staan. Want je bent het waard. En je mag er wezen. Wij helpen je graag met deze verwen behandeling! Een moment helemaal voor jou.

Het resultaat
Één behandeling met direct resultaat voor elke huid.

Deze behandeling is gericht op huidverjonging, versteviging, ontspanning en algemene huidverbetering. Je huid wordt strakker, gladder, egaler en ziet er jonger uit. Een heerlijk moment van ontspanning met een natuurlijke huidbehandeling en directe glow.

Deze aanbieding is echter beperkt beschikbaar. Boek daarom nu je afspraak en maak kennis met deze gewilde behandeling. Let's Glow!