Dermaplaning is een nieuwe trend overgewaaid uit Amerika. Dermaplaning werd veertig jaar geleden voor het eerst uitgevoerd door dermatologen en plastische chirurgen ter voorbereiding om chemische peeling’s dieper in de huid te kunnen laten doordringen. Nu is het een populaire behandeling onder de celebs, waarbij de huid wordt behandeld met een speciaal chirurgisch mesje, waarbij de dode huidcellen, donshaartjes, fijne rimpeltjes en oppervlakkige pigmentvlekjes worden verwijderd. De donshaartjes veranderen niet van structuur door de behandeling en groeien gewoon terug als donshaartjes. Het resultaat: een prachtige gladde, zachte huid die een mooie GLOW krijgt. Ook make-up ziet er prachtig uit na dermaplaning omdat de huid mooi egaal is. Dit is ook een uiterst geschikte behandeling voor een Bride to be!

De huid die behandeld is met dermaplaning neemt tot 60 % meer werkstoffen op, waardoor het effect van de aanvullende behandelingen nog mooier is. Dermaplaning is geheel pijnloos en wordt als een ontspannende behandeling ervaren en in de zomermaanden te boeken in tegenstelling tot sommige peelings.

Bij de volgende behandelingen kun je kiezen voor hydrodermabrasie of dermaplaning: Glow, Signature Glow, Bridal Glow, Beauty Glow & Secret Glow. Uiteraard in overleg met de huidspecialist.