60 min - 199

Reinigen, dieptereiniging, peeling of zuurstofmasker, epileren, Vitamin Booster needle, hyaluron masker en een afsluitende crème. 

Wat houd deze behandeling in?

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van huidverbetering. Maar wat is Vitamin Booster Needle en hoe werkt het?

Door werkstoffen direct dieper in de huid te brengen worden je cellen in de diepere lagen van de huid geactiveerd om aan het werk te gaan en krijgen de cellen optimale voeding om te kunnen presteren. Vanuit de diepere lagen in de huid kan de cel die gezonder is geworden en meer volume heeft gekregen langzaam naar de oppervlakte komen. Hierdoor ontstaat er van binnenuit een sterkere en gezondere huidcellen laag, waardoor de huid in betere conditie raakt, minder rimpels vertoont, meer stevigheid heeft en straalt.

De werkstoffen die we inzetten zijn de zogenoemde pharma cosmeceuticals, met high-end werkstoffen die op medisch niveau zijn ontwikkeld om nog dieper in de huid te komen en meer resultaat in de cellen te bereiken. Afhankelijk van jouw wensen bepalen we welke ampullen, of combinatie van ampullen die we inzetten.

Wij passen de behandeling aan qua intensiteit en producten op jouw huidtype en is voor elk huidtype geschikt.

Geschikt voor: Anti-aging: rimpels/ lijntjes, verslappingen, acne, onzuivere huid, pigment, egalisatie huidstructuur, poriestructuur, zon beschadigde & gevoelige huid.

 

Afspraak maken