Gratis intake & huidanalyse | Gratis parkeren voor de deur | Huidverjongende en huidverbeterende behandelingen

Secret Glow

 90 min - 149

Reinigen, dieptereiniging, peeling, uitreinigen, wenkbrauwen epileren/waxen, bindweefselmassage, serum infusion spray, het insluizen van werkzame stoffen ( ultrasound ),RF-lifting , collageen lamp, schouder-nekmassage en een afsluitende creme.

 

Wat houd deze behandeling in?

Bij de Secret Glow  behandeling , de crème de la crème behandeling maken we gebruik van het effectieve apparaat de hydrofacial. De hydrofacial maakt gebruik van een unieke technologie de hydrodermabrasie, voor het reinigen, peelen, hydrateren en voeden van de huid( serum infusion spray). Met een intensieve zuigkracht worden poriën diep gereinigd, terwijl de huid wordt gevoed met serums die de diepere huidlagen bereiken. Na deze stappen stimuleren we de huid tot aanmaak van collageen doormiddel van een bindweefselmassage. Hierna beginnen we met het insluizen van werkzame stoffen door het gebruik van ultrasound. Ultrasound zorgt ervoor dat de cellen in beweging worden gebracht doormiddel van pulsen. Doordat de cellen in bewegingen komen, komt er ruimte tussen de cellen waardoor vervolgens het serum dat word ingesluisd tussen de cellen komt te liggen en zich om de cel heen sluit. Hierna wordt de huid gemasseerd met een kop die een specifieke Radio Frequentie uitzendt. Deze frequentie wordt in de huid omgezet in warmte. Bij deze warmteontwikkeling in de huid komen er speciale stoffen vrij: Heat Shock Proteins. Deze stoffen zorgen op hun beurt voor een aanmaak van collageen. De huid wordt steviger en compacter.We sluiten deze behandeling af ‘with our secret’ waardoor je nog lang plezier zult hebben van je mooie & gezonde huid!

Dit resulteert onmiddelijk in stevigere , vollere, langhoudende gehydrateerde huid met een gezonde glow!

TIP: Je kunt bij het boeken van een afspraak extra opties toevoegen om je behandeling uit te bereiden

 

Wij passen de behandeling aan qua intensiteit en producten op jouw huidtype en is voor elk huidtype geschikt.

Geschikt voor: Anti-aging: rimpels/ lijntjes, verslappingen, acne, onzuivere huid, pigment, egalisatie huidstructuur, poriestructuur, zon beschadigde & gevoelige huid.